Zuid-Holland
Vanaf
zondag11jun201713:30

IVN Delft

IVN Delft e.o. organiseert in samenwerking met Pieter van Foreest, Grijs, Groen en Gelukkig en de Delftse Natuurwacht, activiteiten in het kader van de IVN Slootjesdagen op het Vorrinkplein in Delft.

We gaan lekker scheppen met een schepnet en ontdekken wat er leeft: is het een libellenlarve? Een bloedzuiger? Een bootsmannetje? Een jonge snoek misschien?

Waterdieren bewegen allemaal op eigen wijze en het is heel leuk om die verschillen goed te kunnen zien! Kinderen kunnen o.a. zelf scheppen met een schepnetje, een kleurplaat van een waterdiertje verven met waterverf, een kikker in elkaar knutselen, in glazen bakken naar de gevangen waterdiertjes kijken. Er zal een microscoop aanwezig zijn om zelfs de kleinste waterdiertjes te kunnen ontdekken!

Er zijn allerlei materialen aanwezig tbv deze activiteiten, maar als je zelf een schepnet, teiltje en/of een zoekkaart voor waterdiertjes hebt, mag je die meenemen, want dat is goed te gebruiken!

Iedereen is welkom, van jong tot oud, dus: neem je kinderen en kleinkinderen mee en geniet samen van deze gezellige natuurdag midden in de stad!

Dit jaar is onze uitvalsbasis het "Pieters Kamerhuis' op het Vorrinkplein 99 in Delft.

  • Start om 13:30 uur op het Vorrinkplein 99 ; 2624 DS Delft Poptahof

  • Deelname is gratis en reserveren is niet nodig
  • De activiteiten duren tot ongeveer 15.30 uur
  • Laarzen zijn misschien ook handig, maar niet noodzakelijk.

Meld je hier aan! 

Aanmelden

Algemene informatie

zondag 11 juni 2017 - 13:30 tot 15:30
Locatie: 
Delft
Vorrinkplein 99
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten
Gratis

Contactpersoon: 
Arthur Hilgersom
Google Maps image