Zeeland
Recreatie
maandag22mei2017

Save the date - Beleefweken in aantocht!

Beleef de prachtige Zeeuwse natuur in de Oosterschelde, het Zwin of de Grevelingen tijdens één van de beleefweken in september of oktober. Struin, proef, vaar, wandel of ontdek verborgen parels in één van de gebieden en laat je verrassen! Er is voor ieder wat wil(d)s te beleven! 

Oosterscheldeweek - 2 t/m 9 september 

De Oosterscheldeweek vindt dit jaar alweer voor de 9e keer plaats. Ook dit jaar zijn er weer tal van activiteiten te beleven op en rondom de Oosterschelde. Ga op ontdekking en proef de zilte zaligheden, maak een vaartocht en spot zeehonden of maak een mooie wandeling over de dijk of het strand. Alles kan tijdens de Oosterschelde week. Een ding is zeker! Het belooft een spetterende week te worden. 

Week van de Zwinstreek - 23 september t/m 1 oktober 

Voor het eerst dit jaar vindt er ook een beleefweek plaats in Zeeuws - Vlaanderen. De gastheren en gastvrouwen van de Zwinstreek laten je deze unieke grensoverschrijdende streek op een geheel nieuwe manier beleven. Elke dag is er wat te beleven zowel op Nederlands grondgebied als Belgisch grondgebied. Natuur-, cultuur-, historie- en culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens alle activiteiten deze week. 

Grevelingenweek - 14 t/m 21 oktober 

Wil je in de herfstvakantie erop uit? Ga dan naar de Grevelingen! Dit jaar vindt de Grevelingenweek voor de 4e keer plaats en het belooft weer een waar spektakel te worden. Samen met een IVN-natuurgids op zoek naar eetbare paddenstoelen, met Staatsbosbeheer op excursie naar Veermansplaat of een kopje koffie met streekgebak bij een Grevelingengastheer: er is voor ieder wat wils tijdens de Grevelingenweek.
Zelfs de flamingo's kijken alweer uit naar hun roze zondag! 

Kortom er is genoeg te beleven in de maanden september en oktober. 
Houd onze website en Twitter in de gaten voor meer informatie.