Zeeland
Natuur
donderdag03okt2019

Duik het Zeeuwse najaar in

Doe je al mee aan de #2uurnatuur challenge? In Zeeland is dat appeltje eitje, want de Zeeuwse natuurorganisaties organiseren heel veel herfstige activiteiten! 

De Zeeuwse natuur associëren veel mensen met strand en zomer, maar niets is minder waar. Met de campagne 'Duik het Zeeuwse najaar in' laten Zeeuwse natuurorganisaties zien hoe verrassend contrastrijk de Zeeuwse natuur is. Van roodgekleurde schorren tot bossen vol paddenstoelen, van slik onder je laarzen tot trekvogels in de lucht. Ook in dit prachtige seizoen zijn er legio natuuractiviteiten die je in het Zeeuwse kunt ondernemen!

Op www.natuurinzeeland.nl krijg je volop inspiratie over onze prachtige natuur, de diverse gebieden met hun eigen kenmerken en concrete tips over activiteiten en excursies om er heerlijk op uit te trekken. Deze campagne is tot stand gekomen dankzij de intensievere samenwerking tussen natuurorganisaties IVN, Natuurmonumenten, Nationaal Park Oosterschelde, Stichting Landschapsbeheer Zeeland, Terra Maris, Het Zeeuws Landschap, Provincie Zeeland en VVV Zeeland.