Zeeland
Kind & Natuur
donderdag19okt2017

Bram fietst € 1243,- bij elkaar voor IVN

In maart van dit jaar begon Bram met zijn fietstocht door Zeeland. Zijn doel was om alle 167 dorpen en steden in de provincie langs te fietsen. En dat is hem gelukt! Zaterdag 19 augustus fietste hij voor het laatst door Zeeland. Hij heeft in iets meer dan 1000 kilometer en 11 fietstochten alles van Zeeland gezien. Van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws-Vlaanderen en van Tholen tot Walcheren. Terugkijkend op zijn tochten door de provincie geeft hij aan dat de tocht over de Zeelandbrug de meest bijzondere ervaring voor hem was.

Het was voor Bram de tiende keer dat hij alle plaatsen in een provincie met de fiets bezocht. Zijn fietstochten zijn begonnen als een ludieke actie, maar tegenwoordig haalt hij met iedere fietstocht in de provincie geld op voor een goed doel. Voor zijn tocht door Zeeland heeft Bram gekozen voor het IVN Scharrelkidsfonds. Uiteindelijk heeft hij € 1243,- bij elkaar gefietst. Een mooi bedrag waar we erg blij mee zijn. Dit geld stelt ons in staat om nog meer kinderen de natuur van dichtbij te laten beleven. Bedankt Bram!

Volgend jaar fietst Bram door de provincie Zuid-Holland. Of het goede doel dan weer IVN is dat moeten we nog even afwachten….