Gratis proefpakket '50x op avontuur in de Zeeuwse natuur'

Buiten zijn, vrij spelen en onbevangen de natuur ontdekken helpt kinderen in de ontwikkeling. Daarom werkt IVN dagelijks aan een (be)leefwereld waarin contact tussen kind en natuur vanzelfsprekend is. IVN brengt de natuur dichter bij de kinderen, ook in Zeeland.

Voorkant folder 50x op avontuur in de Zeeuwse natuurIn Zeeland valt er van alles in de natuur te ontdekken. Spot bruinvissen, speur naar paddenstoelen, ga mee op zeehondensafari, onderzoek een boomstam, proef zeegroenten en nog veel meer. De 50 tofste natuurervaringen in Zeeland heeft IVN samen met haar partners in het samenwerkingsverband de Zeeuwse Natuur gebundeld in een folder met uitklapbare poster.  
 
Omdat je Gastheer van het Landschap bent bieden we jou nu de mogelijkheid aan om een gratis proefpakket ‘50x op avontuur in de Zeeuwse Natuur’ bij ons te bestellen.

Als Gastheer van het Landschap weet je als geen ander hoe belangrijk de natuur voor onze kinderen is. Alle kinderen in Zeeland en ver daarbuiten willen we de Zeeuwse natuur laten beleven. Met de gratis folder inclusief poster is dat super leuk en makkelijk. 

Verblijven veel ouders met kinderen bij jouw bedrijf? Bestel dan nu het gratis proefpakket '50x op avontuur in de Zeeuwse natuur! Je kan het gratis proefpakket bestellen tot en met 13 januari 2019, maximaal 1 gratis proefpakket per bedrijf. Je ontvangt het gratis proefpakket voor de start van het toeristenseizoen via onze distributeur. Vanaf het voorjaar is de folder incl. poster ook via de webwinkel verkrijgbaar, tegen een kleine vergoeding. Kijk voor meer inspiratie op winkel.ivn.nl. 

IVN verwerkt je gegevens in het kader van uw aanvraag ’50x op avontuur in de Zeeuwse Natuur’. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.