Utrecht
Kind & Natuur
dinsdag09mei2017

Mijn Mooiste Plek weer van start op RTV Utrecht

Vanaf zaterdag 13 mei zendt RTV Utrecht het tweede seizoen van het televisieprogramma Mijn Mooiste Plek uit. In deze zesdelige serie nemen kijkers presentatrice Evelien de Bruijn mee naar hun mooiste plek in de provincie Utrecht. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen, maar vooral met de prachtigste landschappen die de regio rijk is.

In de eerste aflevering van Mijn Mooiste Plek gaat presentatrice Evelien de Bruijn naar Nieuw Wulven, een natuur- en recreatiegebied aan de noordkant van Houten. Daar gaat ze mee met de Groene Maatjes, twee enthousiaste dames die een groep kinderen van alles leren over de kikkers in het gebied. Deze activiteit maakt deel uit van het programma Groen doet goed waarmee kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de hele provincie Utrecht steeds vaker de natuur ontdekken.

In aflevering 4 gaat Evelien op pad met IVN'ers van IVN De Ronde Venen en Uithoorn tijdens een opmerkzame wandeling in de Demmerickse polder.

Mijn Mooiste Plek is vanaf 13 mei tot en met 17 juni ieder weekend vanaf 07.10 uur en daarna ieder uur opnieuw te zien op RTV Utrecht. Ook is het programma terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist. Meer informatie over het programma en uitgaanstips zijn te vinden op www.rtvutrecht.nl/plek.