Utrecht
Beleid & Organisatie
woensdag03okt2018

Gezocht: zorgprofessional met groen hart voor Raad van Advies, regio Utrecht

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Bent of kent u een zorgprofessional die de waarde van natuurbeleving in de zorg onderschrijft? De regio Utrecht zoekt een nieuw lid voor de Raad van Advies.

Over IVN

IVN zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Natuur & gezondheid, Kind & natuur, Natuur in de buurt en Natuur & recreatie. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

IVN Utrecht

In de provincie Utrecht voert IVN o.a. de volgende projecten uit: Groen aan de Buurt, Groen doet goed, Communicatie & Educatie Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het project Groen, Grijs en Gelukkig.

Raad van Advies

De Raad van Advies van IVN Utrecht bestaat uit vijf betrokkenen uit verschillende sectoren, allen actief in de regio Utrecht. We zoeken per direct een nieuw lid afkomstig uit en met een groot netwerk in de gezondheidszorg. U adviseert met uw kennis en ervaring de regiodirecteur op de vier IVN thema’s, gerelateerd aan zorg i.c.m. natuur.

De Raad van Advies vergadert vier keer per jaar op het kantoor van IVN in Utrecht.

Reageren

Heeft u interesse? We ontvangen uw reactie graag op utrecht@ivn.nl.

Lees hier meer over IVN Utrecht.