Utrecht
Recreatie
dinsdag06okt2020

Beleef Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een bron van energie voor bezoekers. Onze Beleefweek van 17 t/m 25 oktober is het moment om hiervan te genieten en deel te nemen aan allerlei activiteiten.

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen, waaronder de maatregel maximaal 4 personen per groepje buiten, zullen vrijwel alle fysieke activiteiten geannuleerd worden

Uiteraard kun je er nog wel met het gezin op uit, genieten van onze beleefweek arrangementen en bieden we de online beleefweek aan zodat je toch van het Nationaal Park kunt genieten. Daarnaast kun je het gehele jaar door genieten van de rust en ruimte in ons prachtige park.

Lees hier meer over de Beleefweek.

Kom je het park bezoeken? Houd je dan goed de regels van het RIVM en vermijd drukte.

Check voor vertrek de druktemonitor zodat je in alle rust en ruimte kunt genieten.

Over IVN Utrecht en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

IVN Utrecht werkt samen met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en coördineert hun pijler educatie. Daarin is de samenwerking met lokale ondernemers, terreinbeheerders en vrijwilligersgroepen onmisbaar. Door middel van projecten als de Beleefweek versterkt IVN de binding en samenwerking tussen het Nationaal Park en haar partners, met als ultiem doel om iedereen die in het Nationaal Park woont of het bezoekt een unieke en betekenisvolle ervaring van het gebied te geven.