Netwerkbijeenkomst Gastheer van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Donderdag 24 mei is de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Gastheer van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met als thema  ‘Betekenisvolle recreatie’. Naast ontmoetingen van betekenisvolle stakeholders en ondernemers uit het Nationaal Park bespreken we ook de trend van 2018 ‘Purpose traveling’ waarin het gaat om het opdoen van bijzondere ervaringen en de noodzaak van een bewustere uitwisseling met locals, flora en fauna. Niet langer het afstrepen van je bucketlist maar ergens ‘echt’ zijn. Dit sluit natuurlijk haarfijn aan op de beleving die gastheren (in spé) hun bezoekers willen bieden. We nodigen interessante sprekers uit en geven je handvatten mee. 

Ben je gastheer of gastvrouw van NPUH of voel je je als ondernemer betrokken bij de Heuvelrug? Je bent van harte welkom op de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op 24 mei aanstaande.
 

De cursus Gastheer van het Landschap leidt recreatie-ondernemers op om hun gasten beter te kunnen informeren over het landschap, de natuur en de eigen omgeving. Zo maken zij het verblijf van hun gasten én het gebied aantrekkelijker. Hiermee onderscheiden bedrijven zich als duurzame onderneming met aandacht voor natuur en landschap en als enthousiaste ‘Gastheer van het Landschap’. Deze cursus is nu in de regio van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vier keer georganiseerd en heel goed ontvangen door de deelnemers / bedrijven. Op 1 november gaat er weer nieuwe cursus van start. Ben je nog geen gastheer of heb je collega's die deze cursus ook willen volgen? Laat het ons weten en je ontvang z.s.m. alle info.