Doe mee met de inventarisatie Educatie in en om Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug valt oneindig veel te leren en te beleven. Dat is allemaal dankzij de vele aanbieders van educatiemiddelen*.

We willen u vragen om  het formulier hieronder in te vullen. Op deze manier draagt u bij aan het totaaloverzicht van educatie op de heuvelrug. Zo weten we van elkaar wat er al speelt en waar nog kansen liggen. Bovendien lichten we uw educatieaanbod uit op de website van het Nationaal Park, die jaarlijks zo'n 120.000 unieke bezoekers trekt. Mooie extra promotie dus!

* Met 'educatiemiddelen' bedoelen we hier alle producten, (publieks)activiteiten, lesmaterialen en evenementen die bijdragen aan de brede educatiedoelstelling van het Nationaal Park.

Algemeen
Over de aanbieder
Via welk e-mailadres kunnen we de contactpersoon voor dit aanbod eventueel bereiken? Wordt niet gedeeld met derden en/of gebruikt voor andere doeleinden.
Waar is dit educatiemiddel terug te vinden op internet? Indien van toepassing
Thema en Doelgroep
Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug werkt met 3 kernthema's op het gebied van educatie: Divers Landschap, Cultuurhistorie en Natuur & Economie. Geef aan of het door uw organisatie aangeboden educatiemiddel past bij één van deze drie. Zo niet, kies dan 'anders'.
Praktische informatie
indien van toepassing
indien van toepassing
Wanneer kan het educatiemiddel gebruikt/bijgewoond worden? Is het bijvoorbeeld een wekelijks terugkerende activiteit, altijd beschikbaar, of alleen tijdens openingstijden?
indien van toepassing
indien van toepassing
Tot slot
Heeft u interesse in het uitlichten van uw aanbod op de website van het Nationaal Park? Geef het dan hieronder aan en wij nemen contact op.
Activiteiten en evenementen kunnen worden uitgelicht in de Activiteitenkalender. Educatieve producten kunnen worden vermeld onder het kopje 'Educatie', mits er voldoende informatie is aangeleverd of er gelinkt kan worden naar een andere webpagina. We sturen in beide gevallen eenmalig een bericht over de plaatsing naar de contactpersoon.