Utrecht
Overig
Op
woensdag16mei201819:30

Workshop audiotour maken

Makkelijk een audiotour maken met een gratis app

In deze workshop leer je werken met de gratis app izi.Travel. Na een introductie van de applicatie gaan we onder leiding van Richard Tukker aan de slag met toepassen. Na deze workshop kun je zelf je eigen audiotour maken.

Voor wie

(IVN-)Vrijwilligers die eenvoudig zelf een audiotour willen kunnen maken.

Audiotour

Met de online applicatie izi.Travel kun je eenvoudig audiotours maken met je computer. Je voegt beeld, tekst en commentaar aan locaties van een uitgezette wandeling toe.  Met behulp van deze app kun je op je op smartphone en tablet de audiotour volgen. De audiotours kun je meertalig aanbieden of in verschillende varianten voor verschillende doelgroepen; bijvoorbeeld een audio-natuur-tour met quizvragen voor Scharrelkids . 

Een voorbeeld van een toepassing is de audiotour ter gelegenheid van het 80-jarig jubileum van Tuinenpark De Pioniers te Utrecht: .

Over de app izi.travel

De tool is geheel gratis en wordt al gebruikt door o.a. Nederlandse musea, historische verenigingen en andere groene organisaties. Meer weten van izi.Travel? Kijk dan op: https://izi.travel/nl

Over de workshopleider

Richard Tukker is vrijwilliger bij IVN Vecht & Plassengebied en maakt audiotours als hobby. Hij is bezig met een audiotour i.s.m. de Initiatiefgroep Vergroening Singels Utrecht.

Aanmelden

Algemene informatie

woensdag 16 mei 2018 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
Kantoor IVN Utrecht
Kanaalweg 19h
3526 KL Utrecht
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image