28 sept, Ontbijtbijeenkomst Gastheer van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Als gastheer of gastvrouw van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug neem jij je gasten mee in jouw ervaringen. Je weet ze te boeien met verhalen over de Heuvelrug, geeft ze tips over wat er te zien en te doen is en verwijst ze naar de mooiste plekken. Daarom delen we met jullie graag onze PRIMEUR: vers van de pers de uitkomsten van het onderzoek naar bezoekers van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dus ben je gastheer of gastvrouw van NPUH of voel je je als ondernemer betrokken bij de Heuvelrug? Je bent van harte welkom op de ontbijtbijeenkomst van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op 28 september a.s. 

In de middag (11.45 - 12.45 uur) nemen we je graag mee naar buiten om bijzondere waarden van de Utrechtse Heuvelrug zelf te beleven.
De cursus Gastheer van het Landschap leidt recreatie-ondernemers op om hun gasten beter te kunnen informeren over het landschap, de natuur en de eigen omgeving. Zo maken zij het verblijf van hun gasten én het gebied aantrekkelijker. Hiermee onderscheiden bedrijven zich als duurzame onderneming met aandacht voor natuur en landschap en als enthousiaste ‘Gastheer van het Landschap’. Deze cursus is nu in de regio van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vier keer georganiseerd en heel goed ontvangen door de deelnemers / bedrijven. Op 26 oktober gaat er weer nieuwe cursus van start. Ben je nog geen gastheer of heb je collega's die deze cursus ook willen volgen? Laat het ons weten en je ontvang z.s.m. alle info.