Noord-Holland
Beleid & Organisatie
dinsdag14nov2017

Stage Communicatie Amsterdam

Aantal uur:                   24 tot 36    
Duur dienstverband: Minimaal 4 maanden
Locatie:                          Amsterdam    
Startdatum:                  In overleg    
 

 Wil jij alle facetten van communicatie leren?

Wat ga jij doen?

Wij bieden een interessante stage waarbij je ruimte krijgt te werken aan je doelen, opdrachten en competenties. Op dit moment is de organisatie volop in ontwikkeling, waaraan je samen met het team een bijdrage levert. Je werkt met gedreven medewerkers in een boeiend en prikkelend maatschappelijk speelveld.

IVN Noord-Holland zoekt een enthousiaste, ondernemende stagiair(e) communicatie, die met zijn/haar expertise meer kinderen, jongeren en volwassenen de natuur laat ontdekken. Binnen de stage ben je op communicatievlak betrokken bij verschillende projecten binnen de regio. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en verschillende social media-accounts. Er is veel ruimte voor eigen interesses en leerdoelen. Je leert omgaan met alle facetten van communicatie: van het schrijven van een sociale mediastrategie tot evenementcommunicatie en van het maken van persberichten tot het opzetten van onderzoeken. 

Jouw profiel 

  • Je volgt een hbo/wo studie in de richting communicatie, marketing of vergelijkbaar;
  • Je zit minimaal in je derde jaar;
  • Je bent flexibel, daadkrachtig, nauwkeurig en zet graag de puntjes op de i;
  • Je bent een goede schrijver, leergierig en hebt affiniteit met het werkveld va IVN.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Je werkt in een jong, enthousiast en informeel team;
  • De stagevergoeding bedraagt € 300,- per maand (op basis van 36 uur per week);
  • Werkervaring binnen een unieke organisatie; 
  • Voldoende ruimte om een onderzoek vanuit je opleiding uit te voeren;
  • Ruimte voor eigen interesses en ideeën. 

De organisatie

IVN zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Interesse?

Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief zo snel mogelijk per mail naar vacatures@ivn.nl o.v.v. ‘Stage Communicatie Amsterdam.’
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sigrid van der Ploeg via s.vanderploeg@ivn.nl.