Noord-Holland
Overig
Op
donderdag15jun201714:00

Dialoogdag 2017

Graag nodigen wij u uit voor de Dialoogdag op 15 juni a.s., een inspirerende dag waarop alle natuurvrijwilligers centraal staan. Op deze dag, welke geopend zal worden door gedeputeerde Adnan Tekin, kunt u kennis maken met het groene vrijwilligersnetwerk van Noord-Holland.

Uitnodiging en programma Dialoogdag 2017

Dit jaar vormt het mooie Broek in Waterland het decor voor de Dialoogdag, waarbij wij zullen verblijven de prachtige Broekerkerk en het monumentale Broeker Huis. Het Broekerhuis bevindt zich op slechts 10 minuten van Amsterdam Centraal.

Ga tijdens het actieve voorprogramma vanaf 14.00 uur mee op excursie onder leiding van een gids en ontdek de omgeving van Waterland of woon een van de lezingen bij. Diverse organisaties en vrijwilligersgroepen presenteren zich op de informatiemarkt. Vanaf 18.00 uur kunt verder rekenen op een avondvullend programma vol inspirerende lezingen, debatten, workshops. Tijdens de Dialoogdag kunt u niet alleen het gesprek aangaan met medevrijwilligers, maar eveneens met ambtenaren die actief zijn in natuurbehoud en medewerkers van natuurorganisaties. Het delen van ideeën, kennis en ervaring staat centraal.

Klik hier om u aan te melden 

Bent u actief in het groen? Dan heten wij u op 15 juni graag welkom op de Dialoogdag, een inspirerende dag om niet te vergeten!

 

Algemene informatie

Dialoogdag
donderdag 15 juni 2017 - 14:00 tot 20:30
Locatie: 
Het Broeker Huis
Leeteinde 16
1151 AK Broek in Waterland
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image