Aanmeldformulier Dialoogdag 2017

Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden voor de Dialoogdag op 15 juni. Er is een goed gevuld programma met diverse excursies en workshops! 

Uitnodiging en programma Dialoogdag 2017

 

Hier kunt u aangeven of u een vegetarisch dieet volgt of allergieën heeft.

Let op! 

Tijdens het middagprogramma kunt u mee doen met een excursie óf een workshop. Vul alstublieft maar een van de twee onderstaande opties in. 

Excursies middagprogramma
(14:30 - 16:30) Wilt u tijdens het middagprogramma deelnemen aan een excursie? Kruis dan hieronder uw 1e en 2e keuze aan. Vaarexcursie en weidevogelexcursie zijn vol.
Workshops middagprogramma
Wilt u tijdens het middagprogramma deelnemen aan een van de onderstaande workshops? (De opleidingshoek is een doorlopend programmaonderdeel en hoeft u zich niet voor aan te melden)
Eerste Hulp Bij Groen - Matchmaking
(16:30 - 17:30) Tijdens dit onderdeel brengen we u graag met andere deelnemers in contact n.a.v. uw eigen vragen en/of expertise. Bent u aanwezig en wilt u deelnemen aan Eerste Hulp Bij Groen? Vul dan onderstaande velden in.
Dialoog
(18:00 - 19:00 en 20:00 - 20:30) Tijdens het avondprogramma gaat dagvoorzitter Karin van As in gesprek met Adnan Tekin, John van Duursen, Ignas van Schaik, Riena Tienkamp en met u! 
Workshop avondprogramma
(19:00 - 20:00) Wilt u deelnemen aan een van de workshops tijdens het avondprogramma? Kruis dan hieronder uw 1e en 2e keuze aan. Bomenwandeling is vol. Workshop monitoring vrijwilligers is geannuleerd.