Noord-Brabant
Natuur
maandag10apr2017

Nieuwe tv-serie 'Natuurrijk' te zien op Omroep Brabant

Natuurrijk Omroep Brabant
In deze gloednieuwe tv-serie van Natuurrijk, het ‘net even anders dan anders’ natuurprogramma van Omroep Brabant, trekt Maud Hawinkels samen met haar hond Mollie weer door de Brabantse natuur. Dit keer van natuurpoort naar natuurpoort. Ze maakt kennis met bijzondere landschappen, dieren, planten en mensen. Mensen die één ding gemeen hebben: passie en liefde voor de natuur!

Op pad met IVN-ers

Aflevering 5 staat in het teken van bermbescherming. De aflevering begint bij Natuurpoort Ter Spegelt in Eersel. Daarna gaat Maud bermen bekijken, beschermen, maaien in de gemeente Eersel en ziet het verschil tussen een ecologisch en niet-ecologisch beheerde berm. Met een groep vrijwillige IVN'ers en ecoloog gaan ze inventariseren.

Start afleveringen

De serie start met een vooruitblik op de nieuwe serie op 14 april om 18:00 uur. Daarna Iedere vrijdagavond vanaf 18.00 uur en elk uur herhaald.   
Met uitzondering van de eerste aflevering: speciaal voor de Dag van het Landschap op 17 april (paasmaandag) is er dan de hele dag Natuurrijk. Op radio van 9:00 tot 17:00 uur en op tv vanaf 17:45 uur!

Kijk voor meer informatie op omroepbrabant.nl/natuurrijk