Noord-Brabant
Kind & Natuur
dinsdag17nov2020

Inspiratiefestival "De Eetbare School"

Online Inspiratie Festival De Eetbare School

En de première van onze Brabantse Jong Leren Eten Inspiratiefilm!

Woensdag 9 december - 15.00 - 17.00 uur

Aan alle medewerkers in de kinderopvang en het primair onderwijs, beleidsmakers, GGD, JOGG, NME, Klasseboeren, moestuincoaches, professionals en ondernemers op het terrein van voedseleducatie! 
We willen graag met jullie de successen van vier jaar Jong Leren Eten vieren. We willen jullie inspireren met mooie voorbeelden, ervaringen uitwisselen, samenwerking en nieuwe initiatieven initiëren. Oogsten en zaaien dus! Zodat jullie voeding, handvaten en inspiratie krijgen om nog meer kinderen te leren over gezond voedsel.

Wat staat er op het menu?

- Inspirerende filmpjes met praktijkvoorbeelden

- Deelsessies waarbij we aan de slag gaan met elkaar:
1.‘Kokkerellen en smullen met de klas’: Hoe leuk is het om samen met kinderen iets lekkers klaar te maken en hen meer te leren over gezonde en duurzame voeding’
2.‘Op zoek naar de aardpeer’: Marijet maakt je enthousiast over moestuinieren met de klas. Wat kun je doen en hoe kun je de moestuin gebruiken in je lessen?
3.‘Waar komt onze melk vandaan?’: Onze Klasseboer Monique wil jullie alles vertellen over wat klasseboeren doen en wat jullie leerlingen kunnen leren met als voorbeeld haar eigen bedrijf.

- Plannen maken voor de toekomst

Schrijf je snel in!

Deelname is gratis. 
Aanmelding is mogelijk tot en met 30 november 2020.