Noord-Brabant
Overig
Op
maandag09mrt202009:30

Training storytelling voor de natuur

Tweedaagse training op 9 en 10 maart

Waarom Storytelling?

In de 2-daagse basistraining  Storytelling voor de natuur ontdek je de kracht van verhalen. Je maakt kennis met de bouwstenen van een goed verhaal en leert hoe je verhalen effectief in kan zetten in je werk. We gaan aan de slag met jouw eigen verhaal en verhalen van natuur en landschap. Ook sta je stil bij jezelf als storyteller: hoe vertel of maak je een authentiek verhaal. Er is aandacht voor toegankelijke manieren om op verhaal te komen, je houding en verhouding met het publiek en verhaalstructuren. Je krijgt praktische handvatten om jezelf als storyteller verder te ontwikkelen. Ook verken je welke stap jij met storytelling in jouw gebied of werk gaat maken. Mensen die de training al eerder gevolgd hebben geven aan dat storytelling hun werk als trainer, excursieleider, communicatieadviseur, lesgever, educatieve ontwikkelaar e.d. meer verdieping heeft gegeven en hiermee ook een grotere impact op de doelgroep signaleren. Want wie wil er nu niet een sterk verhaal?

Voor wie?

Deze training is opgezet voor mensen die werkzaam zijn in natuur en landschap en Nationale Parken. Zoals natuurbeheerders, natuurgidsen, medewerkers van bezoekerscentra, gebiedsadviseurs en – marketeers. De training wordt middels de IVN=academie aangeboden en verzorgd door Wim Ruis en Petra van de Kop, beide Chief Storytellers (www.storytellingclan.nl).

Praktische informatie

Trainingslocatie: Stayokay Dordrecht

Tijden: maandag 9.30 tot 16.30 uur, optioneel avondprogramma voor de mensen die overnachten en dinsdag 9.30 tot 16.30 uur

Kosten: € 750,- exclusief overnachtingskosten

Meer informatie bij: Wim Ruis, w.ruis@ivn.nl
06 – 46250735

Aanmelding middels https://www.formfinch.com/server/1096391161

Algemene informatie

maandag 9 maart 2020 - 09:30 tot dinsdag 10 maart 2020 - 16:30