Noord-Brabant
IVN
Op
donderdag25mei201710:00

Publieksdag Weerijs-Zuid

Benieuwd naar de natuur van Weerijs-Zuid? Naar kriebelende waterbeestjes, schuchtere vogels en verrassende ontmoetingen in het bos? Neem dan deel aan een of meerdere natuuractiviteiten, georganiseerd door IVN!

Deelnemen
Wil je graag deelnemen aan een of meerdere activiteiten? Leuk! Meld je dan aan via de aanmeldbutton onderaan deze pagina zodat er voldoende begeleiders ingezet worden.

Wat zwemt daar?

Ga mee op onderzoek naar het waterleven in Breda, aan de Aa of Weerijs, onder begeleiding van IVN Etten-Leur. Wel eens gehoord van kokerjuffers, watermijten, duikerwantsen of bootsmannetjes? Wie weet vang je ze allemaal! Je kunt deelnemen om 10, 12 of 14 uur.

Koekoek, ik zie je!

In het bos, aan huis, op het platteland, in de heg. Overal zitten vogels. Leden van IVN Etten-Leur nemen je mee op zoek en leren je kijken door een verrekijker. Dat is nog niet zo gemakkelijk, maar misschien dat je na afloop wel een meester in het vinden van vogels door een kijker bent! Je kunt deelnemen om 10, 12 of 14 uur in Rijsbergen.

Natuurexcursie door de Krabbebossen

Wil je graag meer weten over de verschillende planten en dieren in de omgeving? Ga mee met deze natuurexcursie voor het hele gezin van IVN Mark en Donge door de Krabbebossen. Je kunt deelnemen om 10.30, 12.30 of 14.30 uur in Rijsbergen.

Aanmelden activiteiten publieksdag


Deze publieksdag is een initiatief van de bestuurscommissie Weerijs-Zuid en onderdeel van het project Landinrichting Weerijs-Zuid. Kijk voor meer informatie op www.weerijszuid.nl.

Algemene informatie

donderdag 25 mei 2017 - 10:00
Locatie: 
In de omgeving Krabbebossen en Effen
Montenslaan
4891 SN Rijsbergen
Nederland
Google Maps image