Noord-Brabant
Gezondheid
Op
dinsdag29okt201920:00

Natuurlijke gezondheid en gezonde natuur

Over de betekenis van gezondheid en natuur in ons leven

In Nederland beschikken we over een goede gezondheidszorg. Onze levensverwachting is de afgelopen decennia alleen maar gestegen. Toch zijn er nog nooit zoveel Nederlanders geweest die zich zorgen maken over hun gezondheid. Wat is daar de oorzaak van? Wat verstaan wij onder gezondheid en wat versta jij onder gezondheid? Hoe geef jij invulling aan je eigen gezondheid en welke keuzes maak jij daarvoor? Wat en wie bepalen die keuzes en zijn het haalbare keuzes? Welke rol speelt natuur daarbij voor jou? Wat kan de natuur betekenen voor onze gezondheidszorg en kunnen wij daarbij ook nog iets betekenen voor de gezondheid van de natuur?

Jan Ackermans nodigt je tijdens deze lezing uit om over deze en andere vragen na te denken. De avond is een ontdekkingsreis waarbij we zowel informatief als interactief bezig zijn waarbij je eigen mening er toe doet. Je gaat de deur uit als een bewuster mens met meer kennis en minder angst. Heb je interesse en laat je je uitdagen, meld je dan hier aan.

De lezing wordt verzorgd door Jan Ackermans. Jan is 33 jaar als huisarts in Best werkzaam geweest. Nu is hij actief voorzitter van IVN Best.

Toegangsprijs: gratis 

Algemene informatie

dinsdag 29 oktober 2019 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
Natuurmuseum Brabant
Spoorlaan 434
5038 CH Tilburg
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image