Noord-Brabant
IVN
Op
maandag29jun202020:00

Inspiratiesessie Campagnes najaar & nieuwe doelgroepen

Na de zomer zullen we jong en (licht) groen Nederland weer oproepen om naar buiten te gaan! Dit doen we met onze najaarscampagnes: het splinternieuwe Fête de la Nature in september en de #2uurnatuur challenge in oktober. Deze campagnes zijn beide mooie kansen om als afdeling impact te maken in de buurt en een nieuw publiek aan te spreken. Denk aan mensen die komen naar activiteiten, maar ook nieuwe donateurs of leden.

Maandag 29 juni van 20.00 tot 21.30 organiseren we speciaal voor IVN’ers een online inspiratiesessie waarin we hier dieper op in gaan.

Campagneleider Elke van de Wiel zal vertellen over de campagnes en de rol van de afdeling hierin. Bovendien gaan we samen aan de slag met de #2uurnatuurchallenge en de kansen voor de afdeling om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Na deze sessie heb jij veel inspiratie en tips om dit najaar met je afdeling aan de slag te gaan. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de site: https://www.ivn.nl/activiteiten/inspiratiesessie-campagnes-najaar-nieuwe-doelgroepen

 

Algemene informatie

maandag 29 juni 2020 - 20:00 tot 21:30