Noord-Brabant
Natuur in de Buurt
Op
woensdag25sep201919:00

Groene Initiatieven Smederij

Wees welkom bij de ‘Smederij’ , een bijeenkomst voor iedereen die de natuur een warm hart toedraagt en de eigen omgeving wil verrijken. Van pluktuin, buitensportactiviteit en picknickactiviteit tot blote voetenpad, speelbos en een ommetje.

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en bieden we concrete handvatten om van idee naar realisatie te komen. Er zijn tal van experts en ervaringsdeskundigen aanwezig om bezoekers te helpen hun initiatief verder te brengen. Zij geven inzicht in de financieringsmogelijkheden, leggen op verzoek contacten met andere belanghebbenden én geven zinvolle feedback op de plannen. Tijd om plannen te smeden!

Belangrijkste programma-onderdelen

  • Inspiratie door ervaringsdeskundigen die zorgen voor meer kolen op het vuur!

  • Samenklinken van initiatiefnemers, gemeenten en experts door elkaars kennis en expertise te benutten via workshops en netwerken. Denk aan: 'crowdfunding voor de natuur', 'hoe breng je je idee aan de man?' en 'financieringsmogelijkheden.' Tijdens het 'groen spreekuur met gemeenten' kun je ideeën letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten.
  • Voucheruitreiking Groene Corridor door Piet Machielsen, wethouder Gemeente Oirschot. Op deze avond wordt de uitreiking gedaan van acht vouchers ter waarde van € 250,-. Meer informatie over de vouchers: www.groenecorridor.nl.
  • Vanaf 21.30u Smederijborrel waarbij nog volop plannen gesmeed kunnen worden. 


Onze dagvoorzitter is Renske Visscher, directeur IVN-regio Zuid.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor dit evenement kan hier.
Let op: de workshops vinden gelijktijdig plaats, dus heb je interesse in meerdere workshops? Zorg dat je er met meerdere personen bij bent!

Algemene informatie

woensdag 25 september 2019 - 19:00 tot 22:00
Locatie: 
Theetuin de Galerie
Beerseweg 11B
5688 HD Oirschot
Nederland
Google Maps image