Limburg
Recreatie
woensdag12sep2018

Meer gasten door cursus Gastheerschap

Welke natuur, cultuur(historie) en (water)beheer maken de Maasplassen zo bijzonder? Als je als ondernemer meer over de omgeving weet, kun je dit goed gebruiken in jouw bedrijfsvoering. Meld je aan voor de cursus 'Gastheer van de Maasplassen'. 

Welke ervaring hebben andere ondernemers met de cursus?

“Sinds ik de cursus heb gevolgd merk ik dat ik anders naar mijn omgeving ben gaan kijken. Ik zie en ervaar de waarde en het unieke van de omgeving veel meer dan eerst. Hierdoor straal ik meer trots en plezier uit. Dit komt over op mijn gasten, met als resultaat dat maar liefst 90% een tweede keer of vaker komt. Dit percentage is enorm gestegen door mijn andere kijk op het Zuid-Limburgse Landschap!” - Rick van Eijk, eigenaar van Bij de Tant in Schinveld.

Jouw gasten iets extra's bieden

Recreanten laten de aanwezigheid van natuur in de omgeving steeds vaker meewegen in de keuze voor hun verblijf. En meer dan ooit is er over gebieden informatie beschikbaar, bijvoorbeeld via apps, routes en kaartjes. Maar het zijn juist de verhalen van mensen, de weetjes die niemand weet, iets bijzonders dat je pas ziet als je erop gewezen wordt, die maken dat je natuur écht beleeft.