Limburg
Overig
donderdag10dec2020

Boekpresentatie 'Natuurlijk Maastricht, compacte stad in een weids landschap'

Bij de Stichting Natuurpublicaties Limburg verschijnt een nieuw boek in de reeks ‘Natuurlijk Limburg’-boeken. Na ‘Natuurlijk Roermond’, ‘Natuurlijk Kerkrade’, ‘Natuur voor elkaar in het Grenspark Maas-SwalmNette’ en ‘De Geleenbeek’ verschijnt nu het boek ‘Natuurlijk Maastricht, compacte stad in een weids landschap’. Dit boek is geschreven door ruim 30 auteurs en ontstaan als samenwerking van diverse Maastrichtse natuurorganisaties, zoals het Natuurhistorisch Genootschap in Limburg, IVN Maastricht, Flora van Nederland, Universiteit Maastricht en CNME Maastricht en regio.

Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 is er geen feestelijke presentatie mogelijk maar wordt u in de gelegenheid gesteld om een alternatieve presentatie bij te wonen. Deze wordt in ‘blokken’ van telkens één uur georganiseerd.

Datum: 12 december 2020
Tijd: 10 - 16 uur
Locatie: Natuurtuinen Jekerdal
Drabbelstraat, Maastricht

Per presentatieblok is er ruimte voor 25 bezoekers, dus aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via het aanmeldloket van het Natuurhistorisch Genootschap in Limburg.

Het boek is te koop in de boekhandel of bij het Natuurhistorisch Genootschap. Het is gebonden in een harde kaft en omvat 590 pagina’s,
1400 kleurenfoto’s en 17 wandelkaarten.

Formaat: 16,5 x 24,5 cm
Prijs: € 19,50
ISBN 97890-74508-34-6

Meer informatie vindt u in de flyer.