Gespot

IVN biedt allerlei producten aan om jouw gasten de natuur nog meer te laten beleven. Denk aan routes, zoekkaarten en meer. Er is een gratis app ‘IVN Routes’ en in onze webwinkel vind je tal van leuke producten. Gastheren krijgen gratis 10% korting bij aankopen in de IVN Webwinkel. 

IVN route app
Samen met de inzet van onze vrijwilligers is de app ‘IVN routes’ gemaakt. De gratis app biedt wandel- en fietsroutes door de mooiste natuur in Nederland mét weetjes over het gebied. Zo heb je altijd je eigen IVN-gids ‘op zak’. De app is sinds oktober 2018 beschikbaar in de stores (apple en android). Het aantal routes zal de komende tijd gestaag toenemen. https://www.ivn.nl/ivnapp 

Korting in de webwinkel van IVN
De leukste producten om jouw gasten de natuur nog meer te laten beleven vind je in de IVN webwinkel. Als Gastheer-/vrouw van het Landschap krijg je altijd 10% korting in de webwinkel. Vul kortingscode IVN-Gastheer-10% in bij het afrekenen. https://winkel.ivn.nl/ 

Een aantal voorbeelden uit de webwinkel:
•    Proef de Peel is een 144 pagina’s tellend kookboek vol ouder- en nieuwerwetse recepten en producten uit de regio De Peel. Deze zijn voorzien van prachtige illustraties en foto’s. Per seizoen beleef je de natuur met bijpassende gerechten. Bekijk het kookboek hier. [linken naar https://winkel.ivn.nl/kookboek-de-peel.html]. Gastheren kunnen het kookboek met korting inkopen bij IVN Limburg om het met een marge (30%) te verkopen aan je gasten. 
•    Zoekkaarten, natuurpakketten en natuurbelevingsboxen voor de kinderen.
•    Groenproducten die ervoor zorgen dat de directe omgeving van je bedrijf bijvoorbeeld weer aantrekkelijk wordt voor bijen en vlinders.