Limburg
Overig
Op
dinsdag04dec201815:00

Duurzame Dates voor de Groene Helden Stimuleringsprijs

Ondernemers en mensen met duurzame ideeën zijn van harte welkom op dinsdag 4 december tussen 15.00 en 18.00 uur op de Duurzame Dates bij Kipster, Wusterweg 9 in Castenray (gemeente Venray). Tijdens de Duurzame Dates komen vraag en aanbod op het gebied van duurzaamheid samen. Deelnemers kunnen in gesprek met experts om hun idee of plan aan te scherpen, inspiratie opdoen en ze leren mogelijke samenwerkingspartners kennen. Na Duurzame Dates kun je je plan volmaken en indienen voor de Groene Helden Stimuleringsprijs 2019.

Aanmelden voor Duurzame Dates kan op www.ivn.nl/groeneheldenlimburg/duurzame-dates . Deelname aan de Duurzame Dates en de Groene Helden Stimuleringsprijs is gratis.

Groene Helden Stimuleringsprijs

Bij Groene Helden gaat het om duurzame initiatieven van twee of meer ondernemers die samenwerken met bijvoorbeeld instanties voor natuurbeheer, onderwijs of de lokale bevolking. Het hoeft niet per sé een spectaculair, uniek of geheel nieuw project te zijn. Wanneer je een bestaand, goed, maar kleinschalig initiatief verder uitbreidt, is jouw initiatief ook een kanshebber! 

Denk aan: een restaurant dat samenwerkt met een lokale supermarkt om voedselverspilling tegen te gaan en hierbij omwonenden betrekt. Maar ook dat ene bedrijf dat zijn bedrijfstuin wil vergroenen en verduurzamen en hierbij verschillende bedrijven en buurtorganisaties betrekt. 

Wat houdt de prijs precies in?

In het voorjaar van 2019 worden 8 Groene Helden uitgekozen. Als Groene Held ontvang je een financiële bijdrage om je initiatief te verwezenlijken of te laten groeien en bloeien. De Groene Helden Prijs geeft bekendheid aan je initiatief en organisatie. Daarnaast vervul je als Groene Held een ambassadeursrol waarbij je opgedane kennis deelt met andere ondernemers en hen stimuleert en inspireert duurzaam te ondernemen.

Groene Helden Limburg is een initiatief van Provincie Limburg en IVN Limburg in samenwerking met Innovatiehuis MKB Keyport 2020, MKB-Limburg, Vereniging Kleine Kernen Limburg, Mediahuis Limburg, IVN Roermond, VVV Zuid-Limburg, Rabobank, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, CITAVERDE en Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.

Algemene informatie

dinsdag 4 december 2018 - 15:00 tot 18:00
Locatie: 
Kipster
Wusterweg 9
5811 AD Castenray
Nederland
Google Maps image