Groningen
IVN
Vanaf
donderdag30jan202019:30

IVN Natuurgidsenopleiding Drenthe

Natuurgids worden iets voor jou?

Donderdag 30 Januari 2020 start in Drenthe een nieuwe IVN Natuurgidsenopleiding.

Ben je graag in de natuur, wil je er meer over leren en wil je ook anderen enthousiast maken voor de natuur en onze leefomgeving? Wil je natuur, landschap en mensen verbinden? Dan is de IVN Natuurgidsenopleiding misschien wel iets voor jou.

Opleiding

De opleiding duurt 1½ jaar en bestaat uit 50 interactieve lessen, verdeeld over 5 blokken. Kennisontwikkeling over flora, fauna, ecologie en landschap krijgt evenveel aandacht als didactische vaardigheden, werkvormen en organisatie.

Per maand heb je gemiddeld twee lessen op donderdagavond en één buitenles op zaterdagochtend. Je krijgt ook huiswerk en opdrachten.

Meer informatie

De organisatie van deze Natuurgidsenopleiding is in handen van IVN Roden-Norg, IVN-KNNV Assen en IVN Drenthe.  In onze folder lees je meer over de opleiding.

Folder_NGO_2020-2021

Voor meer informatie en inschrijving (zie formulier hieronder) kun je terecht bij Marit Stokkentreeff (IVN projectleider vrijwilligers): m.stokkentreeff@ivn.nl of bel 06-50248898.

Inschrijfformulier_NGO_2021_Drenthe

Algemene informatie

woensdag 1 januari 2020 - 00:00
Locatie: 
Duurzaamheidscentrum Assen en nieuw bezoekerscentrum Staatsbosbeheer in Norg
Bosrand 2
9401 SL Assen
Nederland
Extra Informatie: 

De organisatie van deze Natuurgidsenopleiding is in handen van IVN Roden-Norg, IVN-KNNV Assen en IVN-Drenthe. De opleiding duurt 1½ jaar en bestaat uit 50 interactieve lessen, verdeeld over 5 blokken. De exacte startdatum van de opleiding zal nader bekend gemaakt worden, maar zal starten in Januari 2020. De opleiding zal zo veel mogelijk plaats vinden in het Duurzaamheidscentrum Assen en het nieuwe bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer in Norg.

Contactpersoon: 
Google Maps image