Tiny Forest Nijmegen: twee nieuwe locaties gezocht

IVN en gemeente Nijmegen zijn op zoek naar initiatiefnemers om nog twee Tiny Forests met buitenlokaal in Nijmegen te realiseren. Heb je een locatie ingediend? Dan hoor je zo snel mogelijk van ons! 

Bijvoorbeeld als enthousiaste buurtbewoner of schooldirecteur.
Geef zo concreet mogelijk aan waar het Tiny Forest zou moeten komen, zodat de gemeente de check kan doen op bestemming en technische criteria. Bijvoorbeeld groenstrook rondom de school. Grasveld langs die en die weg. Samen met bewoners en school kijken we tijdens de ontwerpsessie naar de exacte ligging en vorm van het Tiny Forest.
Weet je het niet zeker of jouw locatie voldoet aan een criterium? Laat het vakje leeg. De gemeente doet een check op jouw locatie en als we nog vragen hebben, nemen we telefonisch contact met je op.
Wil je een bijlage opsturen? Mail het document of een foto naar l.ijmker@ivn.nl o.v.v. je naam en de wijk waarin je aan de slag wil.

IVN verwerkt je gegevens voor correspondentieredenen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.