Gelderland
IVN
donderdag29apr2021

Regel het relaxte natuurfeestje van 2021!

Wil jij deze zomer een duik nemen in de wereld van eventmanagement, communicatie en natuur? Doe mee aan het Groen Traineeship van IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer. Met negen andere jongeren van 16 t/m 27 jaar zet je het relaxte natuurfeestje van Fête de la Nature neer én bouw je aan je netwerk in de groene sector.

Fête de la Nature

De natuur inspireert, verwondert en maakt je blij. Fête de la Nature op 3,4 en 5 september 2021 gaat om het vieren van en in de natuur. Dat kan via educatie, maar ook op andere manieren: via muziek, kunst, eten of sport bijvoorbeeld. Een kampvuuravond met muzikanten is Fête, maar een leuke natuurexcursie ook. Bij Fête gaat het over verbinding tussen mens en natuur, maar ook tussen mensen ín de natuur.

Gezocht: Groene Trainees

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil jij samen met een groep andere jongeren een tof natuurfeestje neerzetten tijdens Fête de la Nature? Doe mee aan het Groen Traineeship van IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer. Als trainee ga je een natuurfeestje bedenken, organiseren en uitvoeren. Op een hele bijzondere groene locatie, namelijk midden in bos- en heidegebied bij informatiecentrum ’t Leesten bij Apeldoorn.

Waarom meedoen?

Tijdens dit traineeship krijg je interessante workshops en trainingen. Denk aan een workshop scrum (projectmatig werken), storytelling, communicatie en social campaigning, en ook een toffe natuurervaring zoals bushcrafting of muir-trek. Verder krijg je de kans om een kijkje te nemen in de organisatie van IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer. Ook werk aan jouw vaardigheden op het gebied van eventmanagement, projectmatig werken en communicatie.

Enthousiast? Lees de vacaturetekst hier en meld je aan!