Gelderse Beleefweekenden: Laat je verrassen!

De Beleefweekenden: drie dagen waarin een netwerk van IVN Gastheren in één gebied samenwerkt om gasten en bezoekers het gebied te laten beleven. Een onvergetelijk evenement voor bezoekers, omwonenden en ondernemers. 

Beleefweekend Bronckhorst

20 t/m 22 september 2019
Beleef, ontdek en laat je verrassen in Bronckhorst. Van 20 t/m 22 september 2019 vindt het eerste Beleefweekend in de Achterhoek plaats! Tijdens dit weekend kun je op één dag je eigen appelsap Beleefweekend Bronckhorst6maken, een koe knuffelen om helemaal zen te worden, een puzzeltocht doen door een mooi stukje oude IJsselgebied, een prachtige natuurwandeltocht maken, Achterhoeks bier proeven en de dag afsluiten met een overnachting in een Finse Pod. Kom ook naar de Achterhoek en ontdek zelf dit prachtige gebied! 

Klik hier voor activiteiten


Beleefweekenden Veluwe

27 t/m 29 september
Op 27, 28 en 29 september nodigen wij bezoekers en bewoners uit om op ontdekkingstocht te gaan in onze ‘achtertuin’: de Veluwe. Zowel in Epe als in Hattem & Heerde Wandeling landgoed Beekvliet IVN-NMAorganiseren ondernemers een beleefweekend vol unieke activiteiten: van een burltocht met gids tot yoga in het bos en van een paddenstoelenexcursie tot marshmallows roosteren.

Bekijk het programma