Gelderland
Recreatie
Vanaf
vrijdag09feb201814:00

Weekend wilgenknotten Ruurlo = vol

Droom in een boom

NB: deze activiteit is volgeboekt. Opgeven is helaas niet meer mogelijk.

 

Wanneer: 9-11 februari 2018

Waar: Ruurlo

Hoe duur: €25,- voor het hele weekend, dat is inclusief onderdak en eten

Hoe opgeven: door je aan te melden via deze link. (je wordt doorgestuurd naar de pagina van WoesteLand)

 

Wat kan je verwachten?

Overdag lekker buiten aan het werk en ’s avonds gezellig samen bij het haardvuur. Ga je mee een weekendje wilgenknotten?

Wilgen staan graag aan de waterkant en zijn belangrijk voor een heleboel andere planten en dieren. Planten zoals de vlier, mossen en paddenstoelen groeien er goed, vogels nestelen zich er graag en de wilgenkatjes zijn erg belangrijk voor de bijen.  

Ook de mensen hebben een speciale band met de wilg opgebouwd. Hij speelt een belangrijke rol in de mythologie en folklore van veel culturen. De wilg wordt altijd in verband gebracht met toverij, inspiratie en dromen. Er wordt gezegd dat een takje of blad van een wilg onder het hoofdkussen gelegd, zorgt voor betekenisvolle dromen.

We verblijven dit weekend op een prachtige plek in Ruurlo. Daar gaan we samen aan het werk in de natuur. We gaan de wilgen een handje helpen door ze te knotten. Want als dit niet gebeurt, worden de takken te zwaar en kan de boom inscheuren of zelfs omvallen.

Na het werk kunnen we elkaar gaan vertellen over onze dromen. Oude dromen, nieuwe dromen, toekomst dromen, liefdesdromen en wilgenbomen.

Gezellig als je komt!

Algemene informatie

vrijdag 9 februari 2018 - 14:00 tot zondag 11 februari 2018 - 16:00
Locatie: 
Wilgenknotten Ruurlo
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image