Gelderland
Voor IVN leden
Op
maandag19apr202119:30

**VOL** Vervolgtraining Zoom voor IVN-afdelingen

**Deze workshop is VOL. Wil je op de wachtlijst komen te staan? Mail naar m.beerling@ivn.nl.**

Heb je al ervaring met Zoom? En zou je graag nóg meer willen leren over de functies die het programma te bieden heeft, zoals het aanmaken van (quiz)vragen? Wil je graag interactieve Zoom-bijeenkomsten organiseren zoals een algemene leden vergadering, werkgroepbijeenkomst, workshop of cursus?

In deze bijeenkomst van 1,5 uur leer je meer over de diverse functies die Zoom te bieden heeft. Zo kun je met veel plezier en gemak in de toekomst interactieve Zoom-bijeenkomsten organiseren. Tijdens de training wordt de kennis die je hiervoor nodig hebt stap-voor-stap doorgenomen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor leden van IVN-afdelingen die meer willen weten over de (gevorderde) functies van Zoom.

Doel

Aan het eind van deze training:

  • Kunnen de deelnemers een aantal functies van Zoom toepassen, zoals het aanmaken van (quiz)vragen of het uit elkaar gaan in kleinere groepjes
  • Weten de deelnemers hoe ze andere digitale tools kunnen inzetten om de Zoom-sessie extra interactief te maken. Denk hierbij aan online tools zoals Mentimeter en Padlet
  • Hebben de deelnemers handvatten om zelf een Zoom-meeting op te zetten en goed te begeleiden

Praktisch

Deze training is gratis en wordt begeleid door Esther Tiemessen, Marloes Beerling en Ilse Suijkerbuijk. De digitale training vindt plaats op 19 april van 19:30-21:00. 

NB: om deel te nemen aan deze training is het van belang dat jouw laptop of computer beschikt over een microfoon (zodat wij je horen) en camera (zodat wij je kunnen zien en daarmee helpen).

*Maximaal 20 deelnemers kunnen zich inschrijven voor deze workshop. Zo kunnen wij je goed technisch ondersteunen tijdens de training.

Algemene informatie

maandag 19 april 2021 - 19:30