Gelderland
Natuur in de Buurt
Vanaf
donderdag10dec202010:38

Veldverkenning Tiny Forest Grootstal

Werkgroep Grootstal Groen, Basisschool De Kleine Wereld gaan samen met IVN Natuureducatie en de gemeente Nijmegen een Tiny Forest realiseren! We hebben jouw input nodig om tot een mooi ontwerp te komen. Ga je mee op veldverkenning deze kerstvakantie?

Veldverkenning

De veldverkenning is een korte wandeling naar de plek waar Tiny Forest ongeveer moet komen. Deze wandeling kun je individueel, met je huishouden of met een gezelschap van maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand zelfstandig uitvoeren. Lekker om even tijdens de kerstvakantie een ommetje te maken. Ook kinderen kunnen prima meedoen!

Accepteer cookies

Het Tiny Forest komt in de noordwestelijke hoek op het veld tussen Marie Curiestraat, Marconistraat en gebouw De Ring. Download hieronder de instructie hoe je de veldverkenning kunt uitvoeren en hoe je jouw bevindingen kunt aanleveren. Alle input verzamelen we en bespreken we tijdens de online ontwerpsessie op 21 januari. Dan maken we samen met de ontwerper de eerste schets. In het beeldboek vind je inspiratie en voorbeelden van Tiny Forests. 

 Downloads

Inleveren

Lever je bijdrage uiterlijk 10 januari in door deze in de brievenbus te doen bij basisschool de Kleine Wereld, t.a.v Expertteam Groen, Newtonstraat 50. Mailen mag ook naar l.ijmker@ivn.nl.

Algemene informatie

woensdag 9 december 2020 - 10:38 tot maandag 11 januari 2021 - 09:00
Locatie: 
Zoekgebied Tiny Forest Grootstal
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image