Gelderland
IVN
Op
donderdag25jun202009:45

Online Maaksessie Profielen

Wil jij leren hoe je nieuwe (licht) groene mensen kunt werven en binden aan jouw IVN  afdeling? Dan is deze 2-delige online workshop wat voor jou.

Je leert in 2 sessies hoe je je afdeling kunt inrichten om nieuwe (licht) groene mensen welkom te heten. En je gaat profielen maken zodat je precies weet wie je wilt uitnodigen en wat je in de aanbieding hebt.

Kan jouw afdeling wel wat nieuwe aanwas gebruiken? Doe dan mee!

Schrijf je hier in

Wat gaan we doen?

We gaan tijdens deze sessie als Geldersw IVN-afdelingen samen met landelijk projectleider Vrijwilligersbeleid Ilja Beudel aan de slag met profielomschrijvingen. Hoe spreek je mensen tegenwoordig effectief aan om actief te worden als vrijwilliger? Wat vraag je van nieuwe bestuursleden (en wat niet)? Is het mogelijk om jongeren te verleiden om een rol in de afdeling op zich te nemen? We lopen door wat werkt en wat beter kan én, zoals de naam 'maaksessie' al weggeeft: samen maken we voor elke afdeling de juiste (vacature)teksten op maat. Dat is dus tijd welbesteed!

Wanneer is het?

Donderdagochtend 25 juni 09:30 -11:00 Deel I: Werven & Binden, de basis: je afdeling inrichten om nieuwe (licht) groene mensen welkom te heten Introductie op een levende tuin.

Donderdagmiddag 3 september juni 09:30 -11:00 Deel II:  Nieuwe profielen: wie wil je uitnodigen binnen je afdeling, en wat heb je hen te bieden.

Waar

Waar jij wil! Gebruik een laptop of pc met webcam en internetverbinding. Daarnaast is het fijn als je een smartphone bij de hand hebt.

Als je je hebt aangemeld, krijg je een mail met het programma voor de beide webinars, een Zoom-instructie en een linkje voor de deelname op 25 juni en 3 september.

Zoom & privacy

Binnen de mogelijkheden van Zoom hebben we ons account zo ingesteld dat we je privacy zo goed als mogelijk waarborgen. Onze meetings zijn alleen toegankelijk met een wachtwoord. Wij slaan geen data verkregen via Zoom op voor andere doeleinden.

Algemene informatie

donderdag 9 april 2020 - 18:00 tot donderdag 23 april 2020 - 20:00
Locatie: 
Online via Zoom
www.zoom.us
Nederland
Contactpersoon: