Gelderland
Jongeren
Op
dinsdag14sep202119:30

Digitale training: Jongeren & IVN

Hoe betrek je jongeren (18 t/m 30 jaar) bij jouw IVN-afdeling? Bij deze doelgroep zit onwijs veel energie op het gebied van natuur en duurzaamheid. Tijdens deze interactieve training ‘Jongeren & IVN’ krijg je tips en tricks over hoe je activiteiten voor hen organiseert en hen betrokken houdt.

Wanneer? 

Dinsdag 14 september, 19.30u – 21.00u. Inloop en technische check vanaf 19.15u.

Meld je hier aan!

Voor wie?

Deze training is voor alle IVN'ers die met jongeren (willen) werken. De training is te volgen als je vorig jaar hebt meegedaan aan de training ‘Jongeren & IVN’, maar dat hoeft zeker niet.

Wat gaan we doen?

Hebben jullie als IVN-afdeling de wens om meer met jongeren te werken maar weet je niet goed hoe? Tijdens deze training willen we je inspireren. In 1,5 uur gaan we online en interactief samen met jullie,  jonge IVN-collega’s en andere jongeren aan de slag. Met de focus op de ‘oudere’ jongere van 18 t/m 30 jaar in hun vrije tijd. We gaan het hebben over wat belangrijk is bij je afdeling openstellen voor deze doelgroep, van zichtbaar worden tot het organiseren van een activiteit. Hoe maak je het interessant?

IVN-afstudeerder Tim deelt zijn onderzoeksresultaten over hoe je jongeren kunt betrekken bij IVN, we vertellen meer over de ervaringen met het Groen Traineeship in Gelderland, en over het ondersteunen van IVN-afdelingen bij werken met jongeren. We geven een update over het nieuwe project Nature Bits en de toolkit waar je zelf mee aan de slag kan! Daarnaast gaan we samen aan de slag met het de vraag: hoe wordt je zichtbaar bij de doelgroep? En welke jongeren zijn er lokaal te vinden?

Waar?

Overal! Gebruik een laptop of pc met webcam en internetverbinding. Als je je hebt aangemeld, krijg je een mail met het programma, een Zoom-instructie en een linkje voor de deelname.

Algemene informatie

dinsdag 14 september 2021 - 19:30