Gelderland
Recreatie
Op
maandag28aug201719:30

Bijeenkomst: Is de recreatiesector ook een nieuw werkveld voor jouw IVN-afdeling?

Op maandagavond 28 augustus organiseert IVN Gelderland van 19.30 – 22.00 uur de bijeenkomst ‘Is de recreatiesector ook een nieuw werkveld voor jouw IVN-afdeling?’ op het IVN kantoor, Jansbuitensingel 14 te Arnhem.

Wellicht heeft je IVN-afdeling al het een en ander gehoord over het IVN programma ‘Gastheer van het Landschap’. Of wellicht is je afdeling al betrokken geweest bij een van de bijeenkomsten in jouw regio?

Binnen Gastheer van het Landschap krijgen horeca- en recreatieondernemers specifieke gebiedsinformatie en leren ze o.a. meer over bijvoorbeeld de ontstaansgeschiedenis van het landschap, diverse landschapstypen, cultuurhistorische kenmerken en waarden, kenmerkende flora en fauna van het gebied en recreatiemogelijkheden. In Gelderland is het programma reeds georganiseerd in Epe, Bronckhorst en Hattem/Heerde. In het najaar zal het programma ook plaatsvinden in de gemeente Berkelland, Lingewaard en zeer waarschijnlijk ook Apeldoorn.

Tijdens de bijeenkomst schetsen we het actuele beeld van het toeristische netwerk in Gelderland, vervolgens besteden we aandacht aan wat het IVN programma ‘Gastheer van het Landschap’ precies is. En zoomen we in op de kansen (en valkuilen) die de toeristische sector met zich meebrengt voor jouw afdeling. En natuurlijk, op welke manier kunnen wij gebruik maken van elkaars (lokale) kennis en expertise?

Het programma van de avond biedt voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via het aanmeldformulier.

Heb je vragen die je tijdens de bijeenkomst graag onder de aandacht wilt brengen, geef het in het aanmeldformulier aan.

Zie je wellicht kansen voor je IVN afdeling om samen met horeca- en recreatieondernemers samen te werken door bijvoorbeeld natuurwandelingen te ontwikkelen en organiseren, Maar weet je nog niet zo goed hoe?

Kom dan maandagavond 28 augustus van 19.30 tot 22.00 uur naar de bijeenkomst ‘Is de recreatiesector wellicht een nieuw werkveld voor onze IVN-afdeling?’

Meld je hier aan!

Kijk voor meer informatie op: www.ivn.nl/gastheer-van-het-landschap.

Algemene informatie

maandag 28 augustus 2017 - 19:30 tot 22:00
Locatie: 
IVN Gelderland
Jansbuitensingel 14
6811 AB Arnhem
Nederland
Google Maps image