Gelderland
Voor IVN leden
Op
maandag29mrt202119:30

Basistraining Zoom voor IVN-afdelingen

Let op! Deze training is verzet van 15 maart naar 29 maart.

Wil je graag leren videobellen met Zoom? En niet meer eindeloos zoeken naar waar alle knoppen zitten?

Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over de basisfuncties van Zoom, zodat je met veel plezier en gemak in de toekomst deel kan nemen aan digitale bijeenkomsten. Tijdens de training wordt de basiskennis die je hiervoor nodig hebt stap-voor-stap doorgenomen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor leden van IVN-afdelingen.

Doel

Aan het eind van deze training:

  • Weten de deelnemers hoe ze Zoom kunnen installeren op hun laptop. NB: wij zullen voorafgaand aan de training instructies sturen.
  • Kunnen de deelnemers de basisfuncties van Zoom toepassen, zoals het in- en uitschakelen van video en microfoon.
  • Hebben de deelnemers handvatten om zelf actief deel te kunnen nemen aan Zoom-meetings.

Praktisch

Deze training is gratis en wordt begeleid door Bas van Lith en Vanessa Hendriks van IVN. De training vindt digitaal plaats op 29 maart van 19:30-20:30 uur. Wil je graag van tevoren nog even checken of alles goed werkt? Dat kan! Vanaf 19:00 uur zitten wij klaar om je te helpen met inloggen. 

Meld je aan!

NB: om deel te nemen aan deze training is het van belang dat je laptop / computer / tablet / smartphone beschikt over een microfoon zodat wij je kunnen horen. Een camera is gewenst, maar niet noodzakelijk.

*Maximaal 20 deelnemers kunnen zich inschrijven voor deze workshop. Zo kunnen wij je goed ondersteunen tijdens de training.

Algemene informatie

maandag 29 maart 2021 - 19:30 tot 20:30