Friesland
Recreatie
Vanaf
donderdag12mrt202019:30

Word gastheer van Nationaal Park De Alde Feanen

Meld je snel aan!

Nationaal Park De Alde Feanen, schitterende natuur, een bijzondere ontstaansgeschiedenis en talloze mogelijkheden voor de recreant. Draag jij het Nationaal Park De Alde Feanen een warm hart toe en wil jij je gasten zo goed mogelijk over dit prachtige gebied informeren? Dan is deze cursus echt iets voor jou!
 
Tijdens de Cursus Gastheerschap kom je als ondernemer meer te weten over het Nationaal Park; de natuur (planten, dieren, ecologie, beheer en ontstaansgeschiedenis) en de vele recreatieve mogelijkheden om van die natuur te genieten. Zodat je goed in staat bent je gasten te informeren en ze te wijzen op de unieke plekjes in het gebied. En wellicht geïnspireerd wordt om zelf verhalen en arrangementen te ontwikkelen.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, download hier het programma: Gastheerschap Alde Feanen
Bij het goed doorlopen van de cursus ontvang je een certificaat en een gevelbordje Gastheer Nationaal Park De Alde Feanen. Zodat je voor je gasten duidelijk herkenbaar bent als gastheer! Ook zullen we je benoemen als gastheer op de site van het Nationaal Park.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- per persoon. Dit is inclusief achtergrondinformatie, certificaat, gevelbordje en koffie/thee tijdens de bijeenkomsten. Wil je met één of meerdere personen deelnemen, dan kun je je tot uiterlijk maandag 2 maart aanmelden via j.de.bruin@ivn.nl. Eerst meer weten?  Neem gerust contact op met Dhr. J. de Bruin van IVN Noord via 06 - 46 41 38 55.

Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen, dus meld je snel aan!

Over Gastheer van het Landschap

Gastheer van het Landschap is een succesvol project voor recreatieondernemers, ontwikkeld door IVN Natuureducatie in samenwerking met RECRON en Koninklijke Horeca Nederland. Inmiddels zijn landelijk meer dan 2.500 enthousiaste ondernemers opgeleid tot Gastheer van het Landschap. IVN is in Nationaal Park De Alde Feanen aanspreekpunt voor deze cursus.

Algemene informatie

donderdag 12 maart 2020 - 19:30
Extra Informatie: 

Donderdag 12 maart 19.30 – ca. 22.00 uur
Donderdag 19 maart 19.30 – ca. 22.00 uur
Donderdag 26 maart 19.30 – ca. 22.00 uur
Woensdag 8 april 13.30 – 16.30 uur (Vaarexcursie)

Contactpersoon: