Flevoland
Kind & Natuur
maandag18dec2017

Natuur in de Kinderopvang

IVN Flevoland organiseert op vrijdag 26 januari van 10.00 – 12.00 uur een ochtend rond natuurbelevingsactiviteiten voor de Kinderopvangorganisaties en BSO.

IVN heeft jarenlang materialen ontwikkeld en beschikbaar gesteld voor de Kinderopvangorganisaties in Flevoland.

In het nieuwe jaar willen we een nieuwe impuls aan deze materialen geven. De materialen zijn nog steeds beschikbaar: de inhoud van de activiteiten is bruikbaar, hoewel sommige onderdelen afgestoft mogen worden. Maar voordat we hiermee aan de slag gaan, is jullie input vanuit de Kinderopvang van belang. Graag nodigen we je hierbij uit voor een materialen-ochtend.

Op deze ochtend staan de materialen, die IVN Flevoland speciaal voor de kinderopvang ontwikkeld heeft, voor je klaar. Dit zijn onder andere het Merelpad en de ontdekdozen Water, Natuur, Zintuigen en Slakken.

Je kunt deze materialen uitgebreid bekijken en we zijn dan heel benieuwd naar jouw reactie: Sluiten deze materialen aan bij de behoefte van je organisatie? Heeft je organisatie belangstelling voor het lenen van spelmaterialen? Wat zijn de noodzakelijke randvoorwaarden om gebruik te maken van deze materialen? Je kunt hierbij denken aan de uitleentermijn en reserveersysteem.

Interesse, meld je aan via flevoland@ivn.nl!

Alvast dank voor je reactie en heel graag tot ziens op 26 januari!