Flevoland
IVN
Op
donderdag07mei202009:45

Online Maaksessie Profielen

LET OP: i.v.m. de corona maatregelen is dit GEEN fysieke bijeenkomst, maar een online sessie door middel van Zoom, een programma voor online vergaderen. Zoom is voor iedereen met een laptop, pc, tablet of mobiele telefoon toegankelijk. Stap-voor-stap instructies staan onder het kopje 'Meedoen via Zoom'

Wat gaan we doen?

We gaan tijdens deze sessie als Flevolandse IVN-afdelingen samen met landelijk projectleider Vrijwilligersbeleid Ilja Beudel aan de slag met profielomschrijvingen. Hoe spreek je mensen tegenwoordig effectief aan om actief te worden als vrijwilliger? Wat vraag je van nieuwe bestuursleden (en wat niet)? Is het mogelijk om jongeren te verleiden om een rol in de afdeling op zich te nemen? We lopen door wat werkt en wat beter kan én, zoals de naam 'maaksessie' al weggeeft: samen maken we voor elke afdeling de juiste (vacature)teksten op maat. Dat is dus tijd welbesteed!

Wanneer is het?

De sessie is op donderdag 7 mei tussen 10:00 en 12:00 uur, let op: virtuele inloop en technische check vanaf 09:45 uur.

Meedoen via Zoom

Gezien de uitzonderlijke situatie rondom de corona maatregelen is het natuurlijk niet mogelijk om dit als fysieke bijeenkomst te organiseren. Gelukkig hebben we hier een goed alternatief voor dat we nu mooi met jullie kunnen uitproberen. De sessie is voor iedereen toegankelijk via het online vergaderprogramma Zoom.

Hoe gebruik ik Zoom?
Zoom is voor iedereen met een computer, tablet of smartphone toegankelijk en werkt zo:

  1. Maak een account aan via https://zoom.us/signup
  2. Download daarna voor het beste resultaat Zoom op je computer, laptop, tablet of telefoon via deze link: https://zoom.us/download
  3. Test of alles werkt (camera/geluid) door in te loggen op een testmeeting via deze link: https://zoom.us/test
  4. Zoom 15 minuten voor de geplande tijd mee door de klikken op de entree link.
    Deze link krijgen alle besturen toegestuurd wanneer de datum en tijd bekend zijn. Daarnaast zal hij te vinden zijn op deze activiteitenpagina.

Algemene informatie

donderdag 9 april 2020 - 18:00 tot donderdag 23 april 2020 - 20:00
Locatie: 
Online via Zoom
www.zoom.us
Nederland
Contactpersoon: