Flevoland
Gezondheid
Vanaf
dinsdag01okt201914:00

De #2uurnatuur Challenge gaat van start!

Lukt het jou om twee uur per week de natuur in te gaan? Onderzoek wijst uit dat natuur goed is voor je creativiteit, ontspanning, fysieke fitheid, concentratie en stemming. Ervaar deze herfst zelf wat natuur met jou doet en doe in oktober mee met de IVN #2uurnatuur Challenge. Je ontvangt twee keer per week een verrassende uitdaging in je mailbox.

Ga de IVN #2uurnatuur Challenge aan!

Doe mee en meld je gratis aan via www.2uurnatuur.nl. Gedurende de maand oktober ontvang je dan twee keer per week om 14:00 uur een email met een verrassende uitdaging die in je eigen omgeving kunt doen. Aan het begin van de week is dat een korte opdracht, die goed te combineren is met werk en/of studie. Elke vrijdag ontvang je een speciale weekend-uitdaging. Succes!

2uurnatuur beeld

Tip: doe het samen

Inspireer anderen ook om naar buiten te gaan. Deel de IVN #2uurnatuur Challenge met je vrienden, familie of daag je collega’s uit. Leuk voor in de pauze en goed voor meer vitaliteit op de werkvloer. Zorg dat iedereen zich aanmeldt en houd jullie scores bij op de Team Challenge poster!

Algemene informatie

maandag 30 september 2019 - 15:43