Drenthe
IVN
woensdag07mrt2018

Leren lesgeven met passie voor mens en natuur

Wil jij ook leren lesgeven met passie voor mens en natuur? Meld je dan aan voor deze cursus. Je leert hoe je met zelfvertrouwen voor een groep staat en hoe je jouw enthousiasme voor de natuur overdraagt op cursisten.

Waar en wanneer? 
De cursusdagen zijn: 7 april, 12 mei, 9 juni en 7 juli. De cursus vindt plaats in het IVN Veldstudiecentrum in Orvelte, wat garant staat voor een inspirerende leeromgeving (binnen en buiten).

Inhoud van de cursus
De cursus richt zich op vier didactische thema´s: zelfinzicht, didactiek, begeleiding en ontwerpen. Naast het actief volgen van de lessen, voer je zelf ook opdrachten uit, alleen of in groepjes. Natuurlijk ga je zelf ook een les maken en gedeeltelijk uitvoeren. Hoofddocent is Jettie van den Houdt: www.vandenhoudt-communicatie.nl

Aanmelding en kosten
Meld je aan voor deze cursus door onderstaand intakeformulier in te vullen en te sturen naar m.stokkentreeff@ivn.nl. Je hoort dan binnen een week of je geplaatst bent.

Aanmeldformulier cursus leren lesgeven met passie voor mens en natuur

De cursus kost € 100 en dat is inclusief lesmateriaal (losse handouts), koffie, thee met iets erbij en een lunch tijdens alle vier de cursusdagen.  

Meer weten? 
Download alle informatie: 
Informatie cursus leren lesgeven met passie voor mens en natuur

of neem dan contact op met Marit Stokkentreeff via m.stokkentreeff@ivn.nl of 06-50248898.