Drenthe
Duurzaamheid
donderdag01feb2018

Hét Duurzaam Drenthe event 2018

Dé ontmoetingsplaats om Drentse duurzame initiatieven verder te helpen 

Op 12 april 2018 vindt in het provinciehuis in Assen weer Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Iedereen is dan welkom om vernieuwende initiatieven te laten zien en te bewonderen. Net als voorgaande jaren is er een netwerkprogramma en worden awards uitgereikt. 

Ben jij die Drentse Willie Wortel?
Er zijn veel mensen met goede duurzame ideeën. Ben je Drents ondernemer en heeft je bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan maak je kans op de award voor hét Drentse duurzame bedrijf en kun je naar huis gaan met €2500. Ook wordt de Willie Wortel Award uitgereikt aan iemand met het beste innovatieve idee. Deze winnaar ontvangt een adviesvoucher t.w.v. €2000. Om mee te dingen naar deze prijzen kun je je aanmelden via: www.provincie.drenthe.nl/hdde

Netwerkprogramma 
De keynotespreker van dit jaar is trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij vertelt over innovatieve manieren van duurzaam ondernemen. Verder kan je kiezen uit verschillende inspiratieworkshops. Bijvoorbeeld over hoe je grondstoffen hergebruikt in de bouwsector of hoe je energie bespaart in het MKB. Op de DatePlaza ontmoeten experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar voor advies, financiële ondersteuning en om te netwerken.

Meer informatie
Ga naar www.provincie.drenthe.nl/hdde of volg ons op Twitter: #hdde2018. 

 

Hét Duurzaam Drenthe Event wordt georganiseerd door IVN, Drenthe in Transitie en de provincie Drenthe.