Drenthe
Recreatie
donderdag15aug2019

Drentsche Aa cursus voor gebiedsondernemers

Nationaal Park Drentsche Aa organiseert in november de cursus ‘Drentsche Aa Gastheerschap’ voor ondernemers. Als deelnemer maak je in vier bijeenkomsten kennis met de verhalen, bijzonderheden en kwaliteiten van het Drentsche Aa landschap. Het Drentsche Aa landschap zit barstensvol vol verhalen waarop je als ondernemer je gasten kan trakteren!

Sporen en verhalen uit het verleden 

Het Drentsche Aa landschap is als een open geschiedenisboek voor wie het landschap lezen kan. Het ligt vol sporen en verhalen uit het verleden maar ook uit het heden. Wie kent het verhaal van het Poepenhemeltje, het halfwegboompje en de reuzen die de hunebedden hebben gebouwd? Wist je dat je in de ijstijd naar Engeland kon lopen en weet je waar poesjeszand kunt vinden? Het mooie is dat je van veel verhalen nog elementen kunt laten zien in het huidige Drentsche Aa gebied.

De verhalen leren en delen? 

Ben je Drentsche Aa ondernemer en wil je je gasten ook de verhalen van het Drentsche Aa landschap kunnen vertellen? Geef je op voor de cursus en word zelf ambassadeur van het Drentsche Aa gebied. Aanmelden kan via de mail: t.manak@ivn.nl 

Datum Maandagmiddag 28 oktober, 4, 11 en 25 november 2019 
Starttijd 13:00 uur
Kosten €150,- incl. cursusmaterialen