Projectmedewerker communicatie Digital

IVN Natuureducatie zoekt creatieve, ondernemende projectmedewerker communicatie met minimaal 3 jaar relevante werkervaring die zich in wil zetten voor een groene, duurzame wereld.

Voor het landelijk bureau in Amsterdam zoeken wij een
Projectmedewerker communicatie Digital
Voor 32 -36 uur per week

De functie

Met IVN Natuureducatie beleeft jong en oud hoe leuk, leerzaam, gezond en belangrijk de natuur is. Dat doen we met campagnes, zoals de #2uurnatuur Challenge en Slootjesdagen, en met projecten, zoals Schone Rivieren en Tiny Forest. Wij zoeken een projectmedewerker communicatie die het bereik van IVN helpt vergroten, zodat we nóg meer mensen bij de natuur kunnen betrekken.

Als projectmedewerker communicatie: 

 • Bedenk, creëer en publiceer je (online) content en middelen;
 • Ontwikkel je originele communicatiemiddelen die mensen prikkelen om de natuur te beleven; 
 • Houd je met slimme tooling goed in de gaten wat de communicatie doet en werk je actief aan engagement;
 • Werk je communicatiestrategieën uit en verzorgt de communicatieplanning; 
 • Adviseer en ondersteun je projectleiders op communicatiegebied; 
 • Zit je aan de knoppen van de communicatieplanning- en performance en zorg je dat IVN steeds wat nieuws brengt.

Jouw profiel

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding op het terrein van communicatie/marketing en beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met social media en andere vormen van digitale communicatie.
 • Je vindt het leuk om in analysetools te duiken en op basis van data te optimaliseren.
 • Je bezit een gezonde assertiviteit, waardoor je goed kunt omgaan met de verwachtingen van opdrachtgevers.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe innovaties in digital marketing en past die toe op lopende projecten en campagnes.
 • Je weet resultaten van projecten en campagnes te analyseren en te interpreteren, om ze vervolgens helder te rapporteren.
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd en hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Je hebt een goed gevoel voor beeld en short copy.
 • Je woont in Amsterdam of op reisbare afstand.

Kortom: iemand die kan schrijven en gevoel heeft voor design, maar ook data-driven en analytisch is. En een bredere interesse heeft in digital marketing.

Het team

Je wordt onderdeel van het Marketing & Communicatie team op het landelijk bureau in Amsterdam. Een gedreven en betrokken team van ongeveer 14 adviseurs, specialisten en medewerkers.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan door middel van de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je bijvoorbeeld verdiepen in het leren toepassen van visueel werken of storytelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 7 maximaal trede 13. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er een groeibudget dat je kan inzetten voor jouw ontwikkeling. De functie heeft de omvang van 32-36 uur dit in overleg en wordt uitgeoefend vanuit het kantoor in Amsterdam.

Interesse?

Ben je enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en upload je cv en motivatie in PDF ter attentie van Wander van der Kolk. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 12 december. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-622 8115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. De door jou aan IVN verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.