Projectmedewerker Communicatie

'IVN zoekt een creatieve, ondernemende projectmedewerker communicatie met relevante en aantoonbare werkervaring die zich in wil zetten voor een groene, duurzame wereld'

Voor het landelijk bureau in Amsterdam zoeken wij een
Projectmedewerker communicatie
Voor 32 -36 uur per week 

De functie

Met IVN beleeft jong en oud hoe leuk, leerzaam, gezond en belangrijk de natuur is. Dat doen we met campagnes, zoals de Buitenlesdag en Slootjesdagen, en met projecten, zoals Schone Rivieren en Tiny Forest. Wij zoeken een projectmedewerker communicatie die het bereik van IVN helpt vergroten, zodat we nóg meer mensen bij de natuur kunnen betrekken. 
De projectmedewerker communicatie is verantwoordelijk voor de uitvoering van communicatie werkzaamheden in projecten, thema’s en campagnes. 

Als projectmedewerker communicatie: 

 • Bedenk, creëer en publiceer je (online) content en middelen;
 • Ontwikkel je originele communicatiemiddelen die mensen prikkelen om de natuur te beleven; 
 • Houd je met slimme tooling goed in de gaten wat de communicatie doet en werk je actief aan engagement;
 • Werk je communicatiestrategieën uit en verzorg je de communicatieplanning; 
 • Adviseer en ondersteun je projectleiders op communicatiegebied; 
 • Draai je aan de knoppen van de communicatieplanning- en performance en zorg je dat IVN steeds wat nieuws brengt;
 • Zorg je voor vormgeven, aanpassen en web-/drukklaar maken van communicatiemiddelen op basis van bestaande huisstijlen;
 • Ondersteun je de organisatie en uitvoering van evenementen.

Jouw profiel 

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding op het terrein van communicatie/marketing en beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring met social media en andere vormen van digitale communicatie;
 • Je bezit een gezonde assertiviteit, waardoor je goed kunt omgaan met de verwachtingen van opdrachtgevers;
 • Je werkt gestructureerd, kunt goed overzicht bewaren en hebt ervaring met projectmatig werken; 
 • Je bent stressbestendig en houdt van de afwisseling om snel te schakelen tussen verschillende projecten;
 • Je bent flexibel en bereid om ‘op locatie’ en buiten kantooruren werken; 
 • Je hebt affiniteit met het werk van IVN en je hebt kennis van de natuur; 
 • Aantoonbare ervaring met vormgevingsprogramma's als InDesign, Photoshop en Illustrator is een pré;
 • Antoonbare ervaring met het vormgeven en druk-/webklaar maken van communicatiemiddelen zoals folders, flyers en rapporten is een pré;
 • Je woont in Amsterdam of op reisbare afstand.

Het team

Je wordt onderdeel van het Marketing & Communicatie team op het landelijk bureau. Een gedreven en betrokken team van ongeveer 14 adviseurs en specialisten. Je werkt nauw samen met de communicatie collega’s in de regionale organisaties. 

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan middels de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 7 max trede 13. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er een groeibudget dat je kan inzetten voor jouw ontwikkeling. De functie heeft de omvang van 32-36 uur dit in overleg en wordt uitgeoefend vanuit het kantoor in Amsterdam.

Interesse?

Ben je enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en upload je cv en motivatie in PDF ter attentie van Wander van der Kolk. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 31 oktober. De eerste gesprekken zijn op maandag 8 en dinsdag 9 november. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy 

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. De door jou aan IVN verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.