Projectleider Oost

Wil jij je om onze wereld een stukje groener en duurzamer maken? Heb je daarbij ervaring met het werven, uitvoeren en coördineren van projecten? Dan zoekt IVN jou!   

Voor de regio Oost, kantoor Zwolle zoeken wij een
Projectleider
voor 32-36uur 

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Samen met 150 beroepskrachten, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren we natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Wat je gaat doen

Wij zoeken een inspirerende, ambitieuze collega die ons programma van activiteiten in Overijssel binnen de verschillende IVN thema’s kan ondersteunen. Als projectleider houd je je bezig met het realiseren en ontwikkelen van provinciale, regionale en/of landelijke projecten, passend binnen de strategische kaders van IVN. Je werkt in een team, in verschillende samenstellingen, aan projecten met name binnen de IVN-thema’s Natuur in de Buurt en Natuur & Recreatie. Je zult daarbij onder andere aan de slag gaan als coördinator communicatie & educatie voor Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het strategisch meerjarenplan communicatie & educatie.

Het profiel

 • WO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring met projectleiderschap in professionele en bestuurlijke netwerken;
 • Je bent een echte netwerker en verbinder die in staat is een netwerk op te bouwen en verder uit te breiden;
 • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen;
 • Je hebt ervaring met het enthousiasmeren en motiveren van professionals;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen met een mix van publieke- en private financiering;
 • Je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze;
 • Je bent een flexibele teamspeler, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen. 
 • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van natuureducatie en duurzaamheid;
 • Een relevant netwerk in Overijssel en in het Nationaal Park is een pré; 


Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan middels de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaalwerk. Waaronder een salaris ingeschaald in schaal 9, vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Een (ruim) ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling. De functie heeft de omvang van 32-36 uur, dit in overleg. De functie wordt uitgeoefend in/vanuit ons kantoor in Zwolle

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv.in PDF! ter attentie van Joline de Weerdt Regiodirecteur Oost. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 24 november 2019 solliciteren na deze datum heeft geen zin. De eerste gespreksronde is op dinsdag 3 december 2019 vanaf 12.00 in op het kantoor in Zwolle. De tweede ronde staat gepland op maandag 9 december 2019 vanaf 11.00. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy
Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel? De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.