Projectleider Limburg

‘IVN zoekt een ondernemende netwerker met bestuurlijke sensitiviteit, om de projecten van IVN te positioneren en te realiseren in Limburg.’

Voor de regio Zuid zoeken wij een
Projectleider Limburg
voor 32-36 uur per week 

Ben jij een gedreven groene professional die IVN als organisatie wil positioneren in het Limburgse netwerk, durft te ondernemen en kansen ziet in de missie die wij hebben? Daarbij een relevant netwerk, kennis en kunde meebrengt om ons team te komen versterken? Dan zoeken wij jou!

De functie 

Als projectleider ben je onder andere verantwoordelijk voor het verwerven, ontwikkelen en realiseren van landelijke en/of regionale projecten, passend binnen de strategische kaders van IVN. Je  werkt in flexibele samenstellingen (individueel en/of in wisselende verbanden) aan projecten.  

Als projectleider ben je onder andere bezig met: 

 • het verwerven van nieuwe projecten en cofinancieringen binnen de kernthema’s van IVN;

 • het positioneren van IVN projecten in de provincie Limburg en regio Zuid; 
 • de [mede] totstandkoming van het provinciaal jaarplan en andere strategische beleidsplannen;
 • de coördinatie van één of meerdere Nationale parken in Limburg;
 • maatschappelijk verantwoord ondernemen, om de doelen en resultaten te behalen op zowel maatschappelijk als financieel vlak.
 • vertegenwoordigen van IVN binnen netwerken op het terrein van natuur- en duurzaamheidsvraagstukken
 • de contactpersoon en aanspreekpunt voor de Provincie Limburg
 • het bewaken van overzicht en bevorderen van interne en externe afstemming binnen team Limburg
 • het verwerven/organiseren van evenementen, cursussen en andere activiteiten onder meer binnen het domein Natuur & recreatie. Door met de horeca- en recreatiesector samen te bouwen aan natuurgerichte recreatie via ons programma Gastheer van het Landschap en de Beleefweken.

Het profiel

 • WO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante projectleiderservaring/werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van natuur, educatie en participatie;
 • Je hebt ervaring of affiniteit in het samenwerken met vrijwilligers;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement, kunt goed projectmatig werken en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden;
 • Je bent een echte netwerker en verbinder die in staat is een breed netwerk, van vrijwilligers tot professionals en bestuurders op te bouwen en verder uit te breiden, waarbij een eigen provinciaal netwerk in Limburg een pre is;
 • Je hebt ervaring met het verkrijgen en beheren van financiële middelen en interesse in het ontwikkelen van nieuwe maatschappelijke verdienmodellen;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van het project;
 • Je bent een flexibele teamspeler die het team kan laten groeien, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen;
 • Je hebt ervaring of affiniteit in het samen werken met zowel maatschappelijke organisaties als het bedrijfsleven als overheden.
 • Je hebt kennis van de Limburgse cultuur en natuur. 

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan middels de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum. Het team in zuid bestaat uit een diverse groep van een kleine 20 personen die in hoge mate zelfstandig functioneren. In het team staan een passie voor de missie van IVN, samenwerken en eigen leiderschap centraal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. Waaronder een salaris ingeschaald in schaal 9, vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Een (ruim) ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling. De functie heeft de omvang van 32-36 uur. De functie wordt uitgeoefend in/vanuit ons kantoor in Roermond.

Interesse?
Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv. in PDF ter attentie van Renske Visscher Regiodirecteur Zuid. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 16 september 2020. De eerste gespreksrondes zijn op donderdag 24 september 2020 en de 2e ronde op dinsdag 29 september 2020. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy
Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.