Projectleider Kind en Natuur Goes

Wil jij je samen met ons inzetten voor een groene duurzame wereld, waar kinderen vanzelfsprekend met natuur opgroeien en mensen in verbinding met natuur leven?

Voor de regio Zuidwest (Zuid-Holland en Zeeland) zoeken wij een
Projectleider Kind en Natuur 
voor 32 uur per week standplaats Goes 

De functie 

Wij zoeken een inspirerende, ondernemende en gedreven collega voor onze regio, met focus op provincie Zeeland, die het programma Kind en Natuur verder wil verankeren. Als projectleider Kind en Natuur zet jij je in om onze droom, om alle kinderen weer op te laten groeien in een wereld waar verbinding met natuur vanzelfsprekend is, mede vorm te geven. Jij houdt je bezig met het realiseren en ontwikkelen van provinciale, regionale en/of landelijke projecten, passend binnen de strategische kaders van IVN en het thema Kind en Natuur. Jij bent de trekker van het thema Kind en Natuur in de provincie Zeeland. Je realiseert in samenwerking met verschillende collega’s uit de regio en externe partijen de gestelde doelen, maar steekt  ook zelf de handen uit de mouwen en voert projecten uit. Jij bent een sterke netwerker die weet waar je moet zijn om projecten voor het thema Kind en Natuur mogelijk te maken. Daarnaast weet jij als geen ander hoe scholen en andere relevante organisaties in het basisonderwijs werken en hoe deze zijn te bereiken. 

Het profiel

 • WO werk- en denkniveau met minimaal 4 jaar relevante projectleiderservaring/werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN, in het bijzonder het thema Kind en Natuur en bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van natuur en educatie
 • Je hebt ervaring met het enthousiasmeren en motiveren van professionals bij voorkeur in het basisonderwijs
 • Je bent een echte netwerker en verbinder die in staat is een breed netwerk, van vrijwilligers tot professionals en bestuurders, op te bouwen en verder uit te breiden;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement, kunt goed projectmatig werken en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden;
 • Je hebt ervaring met het verkrijgen en beheren van financiële middelen en interesse in het ontwikkelen van nieuwe maatschappelijke verdienmodellen;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van het project;
 • Je hebt ervaring met het samenwerken met vrijwilligers;
 • Je bent een flexibele teamspeler die het team kan laten groeien, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen;
 • Ervaring met het basisonderwijs is een pré.
 • Een relevant netwerk in Zeeland is een pré.

Bij IVN werken we vaak met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. IVN zal zorg dragen voor het aanvragen van de VOG en voor de kosten hiervan.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan middels de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum. Het team in zuidwest bestaat uit een diverse groep van een kleine 20 personen. In het team staan een passie voor de missie van IVN, samenwerken en eigen leiderschap centraal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. Waaronder een salaris ingeschaald in schaal 9, vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Een (ruim) ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling. De functie heeft de omvang van 32 uur. De functie wordt uitgeoefend in/vanuit ons kantoor in Goes.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv in PDF ter attentie van Daphne Teeling Regiodirecteur Zuidwest. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 10 januari 2021. De eerste gespreksronde is op woensdag 20 januari 2021. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy
Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.