Projectleider en Accounthouder

Ben jij een gedreven professional die kansen ziet, ondernemend is en binnen projecten de talenten van een team optimaal weet samen te brengen? Dan zoekt IVN jou!

Voor de provincie Overijssel zoeken wij een
Projectleider en accounthouder
voor 32-36 uur per week 

De uitdaging 

Als projectleider houd je je bezig met het ontwikkelen, verwerven en realiseren van provinciale en gemeentelijke projecten, passend binnen de strategische kaders van IVN. Zo creëer je kansen en mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en weet deze te koppelen aan onze vier kernthema’s: Kind & Natuur, Natuur in de Buurt, Natuur & Recreatie en Natuur & Gezondheid. 
Als provinciaal accounthouder vertegenwoordig je IVN binnen verschillende netwerken op de thema’s die passen binnen de visie en missie van IVN. Jij bent onder andere de spin in het web binnen het  provinciale programma Natuur voor Elkaar waarin we samen met veel partners een rol in spelen. Jij weet wat er speelt in Overijssel en waar IVN op in kan zetten. 

Als projectleider en accounthouder… 

 • houd je overzicht en stem je af over de samenwerking met de provincie en partners in het programma Natuur voor Elkaar en andere relevante provinciale programma’s.
 • heb je affiniteit met de IVN thema’s en weet je welke maatschappelijke uitdagingen er liggen. 
 • signaleer je kansen en realiseer je verdere ontwikkeling en totstandkoming van producten en projecten met de daarbij behorende financiering. 
 • vind je het leuk om samen met collega’s projecten van begin-tot-eind uit te voeren en goed te managen. 
 • ben je enthousiasmerend en inspirerend en daardoor in staat om verschillende doelgroepen [vrijwilligers en beroepskrachten] te activeren. 
 • ben jij de persoon die samen met het team netwerken beheert, versterkt en uitbreidt.

Wie ben jij? 

 • Je hebt WO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 6 jaar werkervaring als projectleider;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van een project
 • Je hebt affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met projectleiderschap in professionele en bestuurlijke netwerken;
 • Je bent communicatief sterk en een echte netwerker die in staat is een netwerk op te bouwen en verder uit te breiden;  
 • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau;
 • Jij weet anderen te enthousiasmeren en inspireren; 
 • Je bent een flexibele teamspeler die het team kan laten groeien, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen met een mix van publieke- en private financiering;
 • Je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze. Bij jou is elk project in goede handen;
 • Een relevant netwerk in Overijssel is een pré.

Bij IVN werken we vaak met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. IVN zal zorg dragen voor het aanvragen van de VOG en voor de kosten hiervan.

Het team

Je wordt onderdeel van team regio Oost (Flevoland, Gelderland en Overijsel). Een gedreven en betrokken team van ongeveer 30 mensen waarin zelforganisatie en ontwikkeling erg belangrijk is. Je werkt nauw samen met de andere projectleiders uit het team en met de communicatieadviseur en officemanager. Jouw standplaats wordt het kantoor in Zwolle, maar jouw werk voer je uit in heel provincie Overijssel. 

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan bij de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum.

Wij bieden 

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 9 max trede 13. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er een groeibudget dat je kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Het betreft in eerste instantie een aanstelling van 1 jaar met mogelijkheid op verlenging. De functie heeft de omvang van 32-36 uur (in overleg) en wordt uitgeoefend vanuit het kantoor in Zwolle.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv. ter attentie van Joline de Weerdt, Regiodirecteur Oost. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 18 september. Der eerste gespreksronde is op donderdag 22 september en de tweede gespreksronde op maandag 26 september. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.